Anatómiai gyerek bőrpapucs 27-es méret

5 290 Ft

Paraméterei:

  • anatómiai papucs gyermek részére
  • tökéletesen illeszkedik a láb vonalához
  • anyag: bőr, parafa/szintetikus anyag
  • méret: 27
  • belső talphossz: 14,5 cm
  • dupla pántos és csatos
  • szín: kék

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: Gc3341-1 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a gyerek bőrpapucs kiváló minősgű anyagokból lett összerakva, hogy  biztosítsa a kényelmet és a tartósságot a mindennapi viselet során. A kiváló minőségű bőr felső rész és bőr belső rész biztosítja a lábaknak a megfelelő támogatást, miközben stílusos megjelenést kölcsönöznek.

Fő jellemzők:

  1. Kiváló minőségű bőr: A papucsok felső része és belső része prémium minőségű bőrből készült, ami rendkívül puha és kényelmes érzést nyújt a gyermek lábának.
  2. Két csatos kialakítás: Az állítható csatok segítségével könnyedén szabályozható a papucsok szélessége, így ideális illeszkedést biztosítanak a gyermekek lábához.
  3. Kényelmes viselet: Az anatómiailag kialakított talpbetét és a párnázott sarokrésszel ellátott talp kényelmes járást és hosszabb ideig tartó viseletet biztosít.
  4. Tartósság: A minőségi anyagokból és precíz varrásból eredően ezek a papucsok hosszú élettartammal rendelkeznek, így a gyermekek hosszú ideig élvezhetik őket.Tisztítás: A velúr bőr száraz tisztításához puha sörtéjű kiskefét vagy tisztító radírt válasszon. A mindennapos gyors elkoszolódások és foltok a velúr radír használatával egyszerűen eltüntethetők. Nem lehet áztatni, mosni, mert az anyag emiatt károsodhat.Ezen két csatos gyerek bőrpapucs ideális választás minden olyan gyermek számára, aki egyaránt értékeli a kényelmet és a divatos megjelenést. A minőségi anyagok és kidolgozott kialakítás biztosítja, hogy ezek a papucsok megfeleljenek mind a szülők, mind a gyerekek elvárásainak. Rendelj most egy párat, és láttasd, hogy a kényelem és stílus mindig kéz a kézben járnak!

Nézz körül webáruházunkban, és válogass több ezer temékeink közül. Csak katt a linkre: https://www.otthon-konyha.hu/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Véleményed könnyedén megoszthatod az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

További információk

Gyerek cipő anyaga

bőr

Gyerek cipő mérete

28

Gyerek cipő színe

kék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anatómiai gyerek bőrpapucs 27-es méret” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések