Alkalmi lány cipő 30-as méret

4 890 Ft

Alkalmi lány cipő:

méret: 30

szín: fekete

anyag: műbőr

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: Gc3392-34 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az alkalmi lány cipő legyen kislányod stílusa elegáns fekete színben, amelyet egy bájos masni díszít. Ezt az alkalmi cipőt kifejezetten azoknak a kislányoknak tervezték, akik imádják a divatot és szeretik kényeztetni magukat egy kis eleganciával.

Ezek a cipők kiváló minőségű műbőrből készülnek, amely nemcsak esztétikailag vonzó, de strapabíró is. A fekete szín eleganciát és időtlenséget sugall, így ezek a cipők tökéletesek minden alkalmra, legyen szó egy ünnepi eseményről, családi összejövetelről vagy akár iskolai buliról.

A lány cipő orrát egy gyönyörű masni díszít, amely még vonzóbbá teszi. A masni a cipő elegáns részlete, amely a kislányokat még inkább elbűvöli majd. A cipők kényelmes és puha talppal rendelkeznek, így a lábad egész nap kényelmesen fogja érezni magát bennük.

Ezek a cipők kiváló választások olyan kislányoknak, akik szeretik a divatot és a kényelmet. Kombináld őket egy elegáns ruhával vagy egy kényelmes farmerrel, és garantáltan elkápráztatod majd a környezetedet.

A műbőr lány cipő fekete színben masnival mostantól elérhető a stílusos kislányok számára. Vásárold meg most, hogy a kislányod is ragyogóan elegánsan léphessen fel minden alkalommal!

Gyermek kategórában több száz termék közül válogathat, csak kattitnson a linkre. https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/gyerek/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Véleményét könnyedén megoszthatja az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Kellemes vásárlást kívánunk!

További információk

Gyerek cipő színe

fekete

Gyerek cipő mérete

30

Gyerek cipő anyaga

műbőr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alkalmi lány cipő 30-as méret” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések