King matrac – 7 zónás táskarugós – 160x200x24 cm

199 920 Ft

A TERMÉK VÉTELÁRA TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET!

Paraméterek:

  • King matrac
  • táskarugós
  • mérete: 160×200
  • magassága: 24 cm
  • színe: fehér-szürke
  • keménységi fok: félkemény
  • jellemzője: szállodák kedvence
Cikkszám: NX-KING-160 Kategóriák: , ,

Leírás

King matrac – 7 zónás táskarugós – 160x200x24 cm.

A táskarugós vagy más néven zsákrugós matracok nevüket a rugók elrendezésének módjáról kapták. Minden rugót külön-külön kis szövetzsákokba csomagolnak, így amikor ráfekszik a matracra csak azok a rugók nyomódnak össze, amelyekre a test nyomása nehezedik.

A King matrac 7 zónás zsákrugós rendszere tökéletes alvást biztosít használójának. A testet hét pontban támasztja alá. Négyzetméterenként 300 darab táskarugó biztosítja a jó fekvést. Külseje steppelt, elegáns matrac.

A King matrac célja, hogy a szállodák tökéletes kényelmét adja vissza, hiszen számukra tervezték. A félkemény, 24 cm magas fekvőfelület igazi luxus kategóriás választás, amelyből felébredve reggel mindenki királynak (vagy királynőnek) érezheti magát.

Az aloe verával átitatott matrac biztosítja a nyugodt, békés éjszakákat is. A matracot 7 zónára osztották, így minden felületén az anatómiailag ideális támasztást biztosítják a rugók. Úgynevezett táskarugós rendszerrel van kialakítva, így a rugók külön-külön reagálnak a mozgásokra.

A matrac külső részénél steppelés fogja össze a rétegeket, ezáltal biztosítja, hogy semmi se mozduljon el. Külseje is tökéletesen illik a hotelek luxus megjelenéséhez.

Tökéletes választás mindenkinek, aki minőségi, pihentető alvásra vágyik, vagy a szállodájában szeretne ilyen pihentető élményt nyújtani a vendégeinek.

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani lepedőinket, matracvédőinket, ágyneműinket, melyeket itt tekinthet meg: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/nappali-halo/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 160 × 200 × 24 cm
Matrac

King

Matrac mérete

160x200x24 cm

Matrac típusa

táskarugós

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„King matrac – 7 zónás táskarugós – 160x200x24 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések