Visco Line matrac – táskarugós, memóriahabos – 160x200x32 cm

475 000 Ft

A TERMÉK VÉTELÁRA TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET!

Paraméterek:

  • Visco Line matrac
  • táskarugós, memóriahabos
  • mérete: 160×200 cm
  • matrac magassága: 32 cm
  • HR (High Resilience) memóriahab
  • 7 zónás támasztással
  • antibakteriális védelemmel
  • teherbírása: 150 kg
  • keménységi fok: közepesen kemény
  • jellemzői: ortopédiai, megfelelő hőszabályozás
Cikkszám: NX-VISCOLINE-160 Kategóriák: , ,

Leírás

Visco Line matrac – táskarugós, memóriahabos – 160x200x32 cm.

A Visco Line matracok titka a HR (High Resilience) memóriahab és viszkóz anyag felhasználásában rejlik. A viszkóz az egyik legrégebb óta előállított műszál. Ugyan mesterségesen előállított anyagról van szó, de alapját egy természetes anyag, a cellulóz adja. Emiatt érzetre könnyen összetéveszthető a pamuttal. A viszkózt eredetileg űrhajósok számára fejlesztette ki a NASA. Rendkívül rugalmas, közben tökéletesen szellőzik, jól reagál a test hőmérsékletére és nyomására.
A HR hab előnye, hogy gyorsan felveszi a megfelelő formát, mégis mindig visszanyeri eredeti alakját, és nagy az ellenálló képessége. Anyag összetétele: HR szivacs, memóriahab, bélés, rugalmas memóriahab, szilikon fehér-puha vatta, viszkóz szövet.

A matrac egyedi rugós megoldással rendelkezik. A táskarugós vagy más néven zsákrugós matracok nevüket a rugók elrendezésének módjáról kapták. Minden rugót külön-külön kis szövetzsákokba csomagolnak, így amikor ráfekszik a matracra csak azok a rugók nyomódnak össze, amelyekre a test nyomása nehezedik.A rugókat egymástól függetlenül, külön zsebekben helyezték el, így csak ott mozdul, ahol nyomás éri. Tökéletes megoldás, ha eddig zavart minket a párunk minden apró mozdulatára hullámzó matrac, hiszen a zsebrugóknak köszönhetően ez nem fordulhat elő. A rugókat 7 zónára osztották, melyek a test anatómiájának megfelelően 7 különböző keménységi szinttel rendelkeznek, így tökéletesen igazodnak a test különböző részeihez.

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani lepedőinket, matracvédőinket, ágyneműinket, melyeket itt tekinthet meg: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/nappali-halo/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 160 × 200 × 32 cm
Matrac

Visco Line

Matrac mérete

160x200x32 cm

Matrac teherbírása

150 kg

Matrac típusa

táskarugós, memóriahabos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Visco Line matrac – táskarugós, memóriahabos – 160x200x32 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések