Kézi festésű üveg padlóváza, 59 cm, fekete-lila, kis szépséghibás

5 397 Ft

Az üveg padlóváza szépséghibás termék, ami a készítés, kézzel festés során kialakult festékfoltokból adódik. Ezért az eredeti árát (17.990,- Ft) 70 %-kal csökkentettük, ami 5.397,- Ft-ot eredményezett.

Paraméterek:

  • üveg padlóváza, szépséghibás
  • kézi festésű, kézműves termék
  • különleges, egyedi darab
  • magassága: 59 cm
  • felső átmérője: 18 cm
  • anyaga: üveg
  • színe: fekete-lila-zöld

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: NXÉCS-111 Kategória:

Leírás

Kézi festésű üveg padlóváza, 59 cm, fekete-lila – szépséghibás.

Az üveg padlóváza törékeny eleganciája és a kézi festés exkluzivitása minden vázának a szolid luxus kisugárzását adja.

Az üveg padlóváza szépséghibás termék, ami a készítés, kézzel festés során kialakult festékfoltokból adódik. Ezért az eredeti árát (17.990,- Ft) 70 %-kal csökkentettük, ami 5.397,- Ft-ot eredményezett.

Ez a lenyűgöző, 59 cm magas kézi festésű üveg padlóváza tökéletes választás otthona stílusos kiegészítéséhez. Alapszíne a fekete és lilás árnyalata, amelyen középen gyönyörű lila virágok  láthatóak zöld levelekkel, alsó része 12 cm magasságban fekete színű, arany kontúr választja el a mintától. Kézzel festett dekorációs elem. A virágos minta részletgazdag kidolgozása a vázán nem ér körbe, így diszkréten kiemeli a váza szépségét anélkül, hogy túldíszítené azt.

A váza felső átmérője 18 cm, így akár nagyobb virágkompozíciókhoz is ideális, de önmagában is bámulatos dekorációs elemként funkcionál. Különleges kézi munkával készült, így minden darab egyedi. Ideális választás otthona, irodája díszítésére vagy akár ünnepi ajándékozásra is.

Stílusos ajándék: Ez az üveg kézműves padlóváza tökéletes ajándék minden olyan személy számára, aki értékeli a kézműves munkát és az egyedi design-tárgyakat. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen ünnepi alkalomról, ez a padlóváza garantáltan örömet szerez majd.

Javasoljuk, hogy az üveg padlóváza tisztításánál használjunk kizárólag üvegtisztításra alkalmas kíméletes tisztítószert és minőségi, szöszmentes törlőkendőt!

Érdekelheti Önt, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani további termékeinket is, pld. nappali-háló termékkategóriánkban: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/nappali-halo/

Blogbejegyzésünkben információt osztunk meg Önnel, hogy pontosan mit is kell tudni webáruházunkról, az Otthon-konyháról: https://www.otthon-konyha.hu/otthon-konyha/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Jó vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 80 × 60 × 60 cm
Váza típusa

kézműves, üveg padlóváza, szépséghibás

Váza mérete

59 cm

Váza színe

fekete-lila

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kézi festésű üveg padlóváza, 59 cm, fekete-lila, kis szépséghibás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések