Búzamintás natúr római tál, 4 L-es – értékcsökkentett

2 997 Ft

A termék kifogástalan állapotú, de fedél nélküli. Ezért az eredeti árát (9.990,- Ft) 70 %-kal csökkentettük, ami 2.997,- Ft-ot eredményezett. 

Paraméterek:

  • búzamintás natúr római tál  – értékcsökkentett, fedél nélküli
  • a tál alkalmas kenyérsütésre, egytálételek, húsok
  • és minden más olyan étel készítésére, ami sütőben, kemencében készül
  • anyaga: natúr agyag
  • színe: terrakotta
  • űrtartalma: 4 liter
  • hossza: 38 cm
  • szélessége: 22 cm
  • magassága: 10,5 cm

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: NXÉCS-144 Kategória:

Leírás

Búzamintás natúr római tál, 4 literes, fedél nélküli, értékcsökkentett termék.

A termék kézzel készült, kifogástalan állapotú, azonban fedél nélküli. Ezért az eredeti árát (9.990,- Ft) 70 %-kal csökkentettük, ami 2.997,- Ft-ot eredményezett. 

A fedél nélküli használat is lehetővé teszi számos ínycsiklandó étel elkészítését. A terrakotta tál természetes agyag tulajdonságai segítenek megőrizni a hozzávalók ízét és állagát.

Ez a kerámiafajta igen jó minőségű agyagból készült. Alkalmas többféle hús készítésére, mint például szárnyas, hal, sertés,marha, és vadhúsok, valamint köretek és egytálételek elkészítésére. Az ételek zsiradék hozzáadása nélkül készülnek el, saját levükben párolódnak, így diétázók is bátran használhatják.

A búzamintás sütő tál alkalmas kenyérsütésre, húsok, egytálételek elkészítésére. Alkalmas minden más jellegű, sütőben, kemencében készíthető étel elkészítésére.

Fő jellemzői:

  • kreatív mintázat: A tál oldalán búzakalász dombornyomott minta található, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de emlékeztet az alapanyagok természetes szépségére.
  • a natúr római tál űrtartalma: 4 liter
  • mérete: 38x22x10,5 cm
  • anyaga: kívül-belül natúr agyag

Tisztítás:  Használat után az edényt enyhén sós, forró vízben tisztítsuk meg. Legalább 24 órát hagyjuk száradni és csak ezután rakjuk el nem fedett állapotban, lehetőleg szellős helyen.

Használat:  A búzamintás római tál használata némi előkészületet igényel, hogy a maximális teljesítményt nyújtsa sütés közben. A búzamintás natúr tálat használat előtt legalább 15-20 percig (de akár egy éjszakán át is) hideg vízben kell áztatni, hogy az edény pórusai jól megteljenek vízzel. Ez a lépés különösen fontos, mert az agyagban lévő víz segít megőrizni az étel nedvességtartalmát, így az ételek szaftosak és ízletesek maradnak a sütés során. A római tál csak sütőben való használatra alkalmas, soha ne tegyük nyílt lángra, mert az edény megrepedhet, mivel az agyag nem bírja a közvetlen hőhatást. Kerüljük az edény hirtelen lehűlését. A tűzhely sütőjéből kivett edényt célszerű deszkára vagy száraz ruhára helyezni. A sok használattól az edény fala foltosodik, ami később sötétebb színárnyalatot, patinát kölcsönöz az agyagtálnak.

A búzamintás natúr római tál ideális választás, ha egyedi módon szeretnénk elkészíteni kedvenc ételeinket. Az agyagedény lehetővé teszi, hogy az ételek lassan, saját gőzükben és természetes ízeikben készüljenek el. Tökéletes húsokhoz, például egész csirke, sertéssült vagy bárány elkészítéséhez, de kiváló zöldséges fogásokhoz is, mint például rakott ételek stb. Kiválóan alkalmas kenyér sütésére is.

Blogbejegyzésünkben Mindig divatos lakásdekor címmel hasznos, érdekes információkat, praktikákat osztunk meg Önnel, szívesen vesszük, ha elolvassa: https://www.otthon-konyha.hu/mindig-divatos-lakasdekor/

További kerámia termékünket az alábbi linkre kattintva ajánljuk figyelmébe: https://www.otthon-konyha.hu/termekkategoria/otthon-felszreles/konyha/konyhai-keramiak/

Webáruházunk számára legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek. Ha Ön is elégedett a megvásárolt termékkel, csomagolással, webáruházunkkal, akkor elégedettségét kifejezheti az alábbi linkre kattintva: https://www.trustindex.io/reviews/www.otthon-konyha.hu

Kellemes vásárlást kívánunk!

További információk

Méretek 50 × 50 × 60 cm
Búzamintás kenyérsütő tál színe

tarrakotta

Búzamintás kenyérsütő tál

fedél nélküli, értékcsökkentett, kívül-belül natúr

Búzamintás kenyérsütő tál mérete

38x22x10,5

Búzamintás kenyérsütő tál űrtartalma

4 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Búzamintás natúr római tál, 4 L-es – értékcsökkentett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések